O NAMA

Strateški pravac kojim se vodimo ka ostvarivanju ciljeva, čini najkvalitetniji pristup i aktivnosti koje sprovodimo unutar njega.
Samo na takav način svaki posao možemo pravilno završiti i implementirati, čime postajemo svi zadovoljni - i klijent i korisnik, a to je priznaćete PRAVA SREĆA.

Dobrodošli u svet integrisanih komunikacija agencije Ruskin & Hunt

Sve je počelo davne 2009. godine, sa idejom i željom da svoje iskustvo i znanje u oblasti odnosa s javnošću usmerimo ka jednom cilju - postati najbolji!

Naša strategija, kreativan pristup svakom izazovu i vrhunska profesionalnost, garantuju najviši nivo kvaliteta za naše klijente. Primarni cilj nam je unapređenje i zaštita korporativnih ciljeva, brenda i reputacije svojih klijenata, u kojima sledimo princip izgradnje dugoročnog i partnerskog odnosa sa klijentima, dok svoje marketing i PR usluge prilagođavamo potrebama svakog klijenta pojedinačno. Neprekidno se usavršavamo, primenjujući najnovije inovacije na polju integrisanih komunikacija. Naše iskustvo i dostignuća su direktna preporuka za one koje želi da ojačaju i povećaju svoj rast i uticaj na domaćem tržištu.

Our agency in numbers

0 +
GODINA PROFESIONANOG ISKUSTVA
0 +
PRO BONO PROJEKATA
0 +
JEDINSTVENIH REŠENJA U UPRAVLJANJU KRIZNIM SITUACIJAMA
0 +
ZADOVOLJIH KLIJENATA
0 +
ORGANIZOVANIH PRESS KONFERENCIJA
0 +
ORGANIZOVANIH MEDIJSKIH DOGAĐAJA

PROJEKTI

NAŠ PORTFOLIO GOVORI VIŠE OD REČI!

BW terase

Zgrade vrhunskog kvaliteta trebalo je predstaviti budućim kupcima na poseban način. Osim jedinstvenog i veoma modernog dizajna, po kojem je ova građevina prepoznatljiva, nju čini i moderno okruženje smešteno u centralnom delu glavnog grada pored marine.

HEINEKEN Srbija „Društvo, ko vozi kući?”

Klijent je imao za cilj da promoviše odgovorno ponašanje i odgovornu konzumaciju kroz konkretne akcije, koje imaju za cilj uključivanje javnosti u svoje projekte, pružajući im dodatne koristi. Zajedno sa klijentom, naš tim je stvorio impresivnu kampanju “Društvo, ko vozi kući?”, pružajući besplatan i siguran prevoz do kuće, posetiocima muzičkih festivala u Srbiji.

Roche „Jači od straha”

Projekat je osmišljen da pruži adekvatne informacije o simptomima karcinoma dojke, ukaže na značaj prevencije, ranu dijagnozu, adekvatnu terapiju i pruži podršku svim pacijentima obolelim od ove bolesti, kao i njihovoj porodici.

Chanel „Chanel Chance”

Agencija je bila angažovana da osmisli i realizuje prvu promociju parfema Chanel Chance na lokalnom tržištu, kroz integraciju digitalnih komunikacionih kanala. Kampanja je bila inovativna u pogledu formata i bila je prva kampanja “pune ekspozicije” u Srbiji.

„Otvorimo zajedno Narodni muzej”

Ovaj projekat za klijenta HEINEKEN Srbija, pažljivo je osmišljen u cilju promocije društvene odgovornosti Zaječarskog piva, koji je lansirao posebnu seriju limenki sa slikama poznatih srpskih slikara.

UAE business club

Zadatak agencije u ovom projektu bio je kreiranje jedinstvenog korporativnog identiteta, uključujući dizajn i razvoj WEB stranice, u cilju integracije i povezivanja emitnentnih biznis partnera iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Srbije.

„Doživi život“

U saradnji sa Svetskom federacijom za srce, Ministarstvom zdravlja i Zdravstvenim institutom „Milan Jovanović Batut“, agencija je realizovala kampanju „Doživi život“. Jedan od rezultata kampanje bio je kreiranje CVD kartica za sve pacijente koji žele da se izjasne.

Reci NE, radu na crno“

Projekat, koji je finansiran od strane Ministarstva spoljnih poslova Kraljevine Norveške, a koji je radio naš tim, osmislili smo tako da naglasimo nepovoljne posledice rada na crno i osvestimo sve radnike i poslodavce o njihovim pravima i obavezama tokom radnog odnosa.

NAGRADE

USLUGE

1.

KORPORATIVNE KOMUNIKACIJE

Stvaramo i održavamo dobru reputaciju za naše klijente

2.

ODNOSI SA MEDIJIMA

Posebnu pažnju posvećujemo dobroj izgradnji odnosa sa pripadnicima sedme sile

3.

BREND KOMUNIKACIJA

Brend je poverenje

4.

KRIZNI MENADŽMENT

U tome smo jako dobri

5.

INTERNE KOMUNIKACIJE

Najbolji brend ambasadori svake kompanije su njeni zaposleni

6.

DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE

Mnogobrojne nagrade koje smo dobili za CSR kampanje to i potvrđuju

7.

ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

To je mnogo više od ugovaranja adekvatnog ambijenta sa dobrom muzikom

8.

DIGITALNE KOMUNIKACIJE

Online mediji su nova i buduća komunikaciona platforma, a mi se bavimo komunikacijama, zar ne?

9.

KREATIVA I DIZAJN

Slika uvek govori više od 1000 reči

10.

OGLAŠAVENJE I ADVERTAJZING

Dobar marketing znači uspešnu prodaju, a uspešna prodaja je zadovoljan i srećan klijent

NAŠI KLIJENTI:

KONTAKT

Takovska 45, 11060 Beograd

+381.11.3291010

office@ruskinhunt.com